Tuotteet

Make Up Factory on Saksalainen kosmetiikkasarja, jonka tuotteet kehitetään ja valmistetaan huipputeknologiaa hyödyntävässä laboratoriossa Saksassa. Puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet ovatkin yksi Make Up Factoryn menestyksen salaisuuksista.

Teemme tiivistä yhteistyötä Euroopan parhaiden kosmetiikkavalmistajien ja menestyneiden meikkitaiteilijoiden kanssa. Tuomme markkinoille säännöllisesti ihastuttavia uutuustuotteita sekä trendikkäimpiä sävyjä. Seuraamme tiiviisti tulevia muotivirtauksia, jotta voimme tarjota vaativillekin asiakkaillemme aina jotain uutta ja inspiroivaa.

Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa. Tiukka laadunvalvonta takaa korkealaatuisen ja tinkimättömän laadun. Parabeenittomat ja hajusteettomat tuotteet takaavat myös herkkäihoisille mahdollisuuden käyttää Make up Factoryn tuotteita.

  

Make up Factory vastustaa kiivaasti eläinkokeita, täten mitään tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä Make up Factory ole pyytänyt kolmansia osapuolia suorittamaan tälläisiä tutkimuksia.

Ainutlaatuinen hinta-laatusuhde, trendikkyys ja näyttävyys ovat Make up Factoryn vahvuuksia.