The Look -on Make Up Factory Suomen oma meikkikilpailu joka on avoinna kaikille, olitpa opiskelija, vastavalmistunut tai jo alalla työskentelevä konkari -kaikilla on samat mahdollisuudet voittaa. 

The Look -meikkikilpailu on kolmivaiheinen:

  1. The Look 1: Tee haluamasi näyttävä meikki (joko itselle tai mallille) & jaa se Instagramissa pe 13.9.2019 mennessä. Tägää kuvaan #thelook_muf ja olet mukana! Huom! Instagram tilin tulee olla julkinen. Meikki voi olla joko perinteinen kauneusmeikki tai new way/ with a twist.
  2. The Look 2: KAIKKI kisaan osallistujat saavat tuotepaketin ja infot seuraavaan meikkiin. The Look2 -meikki tulee jakaa Instagramiin tägillä #thelook_muf pe 27.9. mennessä. Make Up Factoryn raati valitsee meikeistä kolme parasta, jotka kutsutaan suureen finaaliin Helsinkiin.
  3. Finaali käydään Pohjoismaiden suurimmilla kauneusalan messuilla: I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa su 20.10. TOP 3 tekee meikkityönsä liveyleisön edessä Make Up Factoryn osastolla ja huikea palkintojen jako tapahtuu Areena lavalla vielä saman päivän aikana.

Finaalikolmikko saa tietää viimeisen meikin aiheen jo lokakuun alussa, joten TOP3 ehtii valmistautua finaaliin.  Voittajan valitsee Make Up Factoryn raati.

KIINNOSTUITKO? Hyvä! 

Paras on vielä tulossa… nimittäin palkinnot!

PALKINNOT

Kaikki TOP 3 meikkaajat palkitaan upealla Make Up Factoryn sekä kilpailun yhteistyökumppaneiden tuotepalkinnoilla. (Voittajan palkintojen arvo on n. 2000 €)) Tuotepalkintojen lisäksi kisan voittaja pääsee juhlistamaan voittoaan vielä upeisiin beauty kuvauksiin ammattivalokuvaajan studiolle.

Kuvattava meikkilook ikuistetaan tauluiksi, jotka voittaja saa tietysti itselleen! Lisäksi voittajan kuvauksissa tekemää meikkityötä/ kuvaa tullaan käyttämään Make Up Factory Suomen mainos- ja markkinointimateriaaleissa, markkinonnissa sekä monissa medioissa kuten lehdet, nettisivut ja blogit, seuraavan vuoden ajan.

Ja mikä parasta voittaja saa tituleerata itseään ensimmäiseksi The Look -meikkikilpailun voittajaksi!

Tee upea The Look ja näytä taitosi!

The Look2 : Tehtävä ”Creative Cut Crease” Luo ainutlaatuinen ja näyttävä cut crease meikki joko itselle tai mallille käyttämällä tuotepaketissa olevia tuotteita: Calligraphic Eye Liner -rajaustussi sekä Diamond Stripes -luomiväripaletti.

Kilpailun finalistit julkistetaan 1.10.

The Look2: Finaali Finaali käydään Make Up Factoryn messuosastolla, 6d80, su 20.10. klo 13-15. Kilpailu tapahtuu liveyleisön edessä ja varsinainen kilpailuaika on 1,5 h. Palkintojen jako, kilpailutöiden & finalistien esittely su 20.10. klo 16.30 Areena lavalla.

Finaalimeikin aihe kerrotaan kilpailijoille lokakuun alussa, joten TOP3 ehtii valmistautua finaaliin noin parin viikon ajan. Lisäksi TOP3 saa uuden tuotepaketin ja ns. minitehtävän mikä tulee sisällyttää finaalimeikkiin.

 

Tuomaristo

The Look2:

Mari Virtanen

Rautainen kauneusalan ammattilainen, jonka vahvuutena ovat viimeiseen asti hiotut hää- ja juhlameikit sekä kampaukset. Yli 14 vuoden ajan Mari on työskennellyt kauneusalalla ja tehnyt meikkauksia mm. lehti- ja tv-mainoksiin. Mari toimii Make Up Factory meikkisarjan jälleenmyyjänä Porissa ja hänen intohimonaan ovat viimeistellyt ja huolitellut kauneusmeikit.

IG: @luovapori – www.luova.me

 

Sinna Kastepohja

Tamperelainan maskeeraaja-kosmetologi, joka on työskennellyt Make Up Factory meikkisarjan kanssa jo useamman vuoden ajan. Liki kymmenen vuotta kauneusalalla toimineen Sinnan vahvuuksia ovat taiturimaiset kauneusmeikit, joita ollaan nähty useissa mainoskuvissa sekä yksityishenkilöiden juhlameikeissä

IG @sinnannis

 

Elina Kymäläinen

Make Up Factory meikkisarjan Suomen maahantuoja ja kouluttaja. ElinaK on toiminut laaja-alaisesti meikki- ja maskeerausalalla jo kymmenen vuoden ajan. Kokemusta on karttunut aina still-kuvista teatteriin ja erilaisiin tv-produktioihin. Tämä hää- ja juhlameikkien expertti on palkittu useilla SM-kilpailusijoituksilla ja hän luotsaa omaa meikkistudiotaan & Make Up Factoryn konseptiliikettä Tampereen keskustassa. Glitter by ElinaK brändin kehittäjä/omistaja. Suomen maskeerajat ry:n jäsen.

IG @makeupfactoryfinland – @elinakglitter – www.makeupfactory.fiwww.elinak.fi

 

Finaalin tuomaristo:

Nina Honkanen

Nina Honkanen on työskennellyt 20 vuotta kauneuden parissa josta 18 vuotta meikkaajana. Hän tekee kuvauksia, TV:tä, opetustyötä, artisteja, hiuskisakuvia ja yksityisasiakkaita. Hän on myös Suomen maskeeraajat Ry:n hallituksen jäsen ja aktiivisesti yhdistyksen toiminnassa mukana. Kaunesmeikit ovat vahva osaamisala ja hän on myös tuomaroinut useana vuonna maskeerauksen SM-kisoja.
IG @ninah_hairandmakeup – www.ninahonkanen.com

sekä Mari Virtanen & Elina Kymäläinen

 

Kilpailun yhteistyökumppanit

Sim Finland Oy – Sim Sensitive

Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla olemme kehittäneet tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta saamme kiitosta päivittäin. Tekemämme kehitystyön ansiosta voimme tarjota turvallisemman vaihtoehdon niin kuluttajille kuin kampaamoalan ammattilaisillekin. www.sim.fi

 

L-Group Oy – Aleksi 13

 

Arjen pukeutuminen on tärkeä osa itseilmaisua, viestimme pukeutumisella yksilöllisyyttämme, sitä kuka olemme. Oli sitten kyseessä työ, vapaa-aika tai juhla, löydät vaatteet, asusteet ja kengät elämäsi tärkeisiin hetkiin Aleksi 13:lta. Uuden konseptin Aleksi13 myymälästä löydät nyt laajan merkkivalikoima pukeutumisen ratkaisuja naisille ja miehille. www.aleksi13.fi